Våre oster Kongeost I slekt med ostene fra det franskspråklige Gruyere i Sveits Grotteost og ekstra lagret grotteost Lagret i vår underjordiske grotte som holder 12 grader året rundt. Gammel ungkaren Med fine, nederlandske Gauda-aner langt bak i familien. Ungkaren Har nederlandske Gauda-aner langt bak i familien Ung grotteost I slekt med nederlandske Gauda. Ostemassen legger i former i saltlake og snus flere ganger i ett døgn før den modnes i “Grotta” som er et unikt modningsrom med en stabil temperatur på 12 grader året rundt. Hitra hvit En litt fast, hvit muggost Hitra blå Blåmuggost med slektninger både i Italia og Frankrike, modnes ved at blåmuggkulturen Penicillinum roqueforti tilsettes. Kristines myke Franske aner langt ute i familien på Camembert-siden.
Grotteost og ekstra lagret grotteost Lagret i vår underjordiske grotte som holder 12 grader året rundt.
Ung grotteost I slekt med nederlandske Gauda. Ostemassen legger i former i saltlake og snus flere ganger i ett døgn før den modnes i “Grotta” som er et unikt modningsrom med en stabil temperatur på 12 grader året rundt.
Hitra blå Blåmuggost med slektninger både i Italia og Frankrike, modnes ved at blåmuggkulturen Penicillinum roqueforti tilsettes.