Gårdsrestauranten Oppløftet

-et naturlig sted for opplevelser, samvær og nytelse.

Gourmetkjøtt og prisvinnende oster, kjøttmat, sesongens grønnsaker og nybakt brød, serveres på gården hvor det hele er produsert – snakk om kortreist mat!

Restauranten tar imot grupper på 10 – 45 personer, og kan på kort varsel servere småretter av gårdens oster med sesongbetont tilbehør. For planlagte selskaper settes sammen en ønsket meny der man utnytter gårdens ressurser til en sanserik middag eller lunsj, og antall retter er det bare fantasien og magemålet som setter en stopper for. Vertskapet Bodil og Yngvar deler raust av markens grøde, og får enhver til å føle seg som hedersgjest.

Trenger du en trivelig plass å ta med kunder, ansatte eller venner?

Vi skreddersyr gjerne et opplegg for deg. Her er oversikt over hva vi kan tilby:

    • Ostebuffet
    • Buffet med både ost, og mye annet
    • 2, 3, 4 eller 5 retters middagsmeny med økologiske råvarer, helst fra egen gård så langt det er mulig. Vi bruker også fisk og skalldyr fra Hitra\Frøya
    • Osteseanse i «Hulen» foran ostelageret hvor det serveres nyåpnet ost som jeg henter i lageret vi ser inn i. Vin som passer serdeles godt til. Stearinlys og veldig spesiell stemning. Varighet ca 20 minutter.
    • Omvisning i fjøs og ostelager med smaksprøver.

Kaffe er selvsagt inkludert i alle menyene og vi har alle rettigheter. Bodil er en ettertraktet foredragsholder og kan tilby et morsomt lysbildeforedrag om historien bak Hitra Gårdsmat.

Ta gjerne kontakt så lager vi et opplegg sammen.

Telefon 930 36 863

Last ned vår folder for mer informasjon her.


Hitra Gårdsmat  /  Gårdsrestauranten Oppløftet